Dette er DEO’s arkivside

Her finder du billeder og reportager fra arrangementer og rejser i perioden 2005-2017. Vores aktuelle tilbud og projekter kan du læse mere om på www.deo.dk

Dette er DEO's arkivside

Vi har fået ny hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig til arrangementer og rejser. Denne side bliver ikke længere opdateret. Du kan stadig finde referater og billeder fra tidligere arrangementer her på siden.

 
 
Bog Eus Fremtid 175X175
Er fri bevægelighed EU’s fremtid? - København

Wegeners Gaard, Vesterbrogade 60A, København V.

DEO udgiver sin anden bog i serien Samfundstanker. Til boglanceringen diskuterer vi, hvordan den frie bevægelighed bør reguleres og eventuelt reformeres med politikerne Peter Hummelgaard Thomsen (S), Rina Ronja Kari (FB) og Rasmus Nordqvist (Alt).

 
 
Jakob Nielsen Titel
Hvad sker der på Balkan?

REPORTAGE: I aftenens mulm og mørke var 130 deltagere mødt op for at blive klogere på Balkan og den nuværende situation i regionen, samt hvad fremtiden vil bringe for de tidligere Jugoslaviske-lande. Aftenens oplægsholder var Jakob Brink Rasmussen, historiker og Ph.d. studerende ved Forsvarsakademiet, der havde valgt at fokusere især på situationen i Bosnien & Hercegovina.

 
 
Ulriktitelgm
Hvad sker der på Balkan?

REPORTAGE: Der var fuldt hus på Dokk1 i Aarhus, da 100 Balkan-interesserede mennesker var mødt op for at høre Ulrik Kohl fortælle om situationen på Vest-Balkan. Aftenens debat var især præget af spørgsmål om økonomi, EU og Balkans fremtid.

 
 
European Union Law 770X578
Ekspertseminar om EU's Udstationeringsdirektiv og social dumping

Der var fuldt hus, da 40 publikummer havde lagt vejen forbi DEO’s nye lokaler i Studiestræde for at debattere EU’s udstationeringsdirektiv med Matthias Tesfaye (S), Rina Ronja Kari (Folkebevægelsen mod EU), Finn Sørensen (EL), Stephan Agger (LO), Palle Bisgaard (3F) og Carsten Bansholm Hansen (BJMF).

 
 
Velkommen til 2017

I 2016 gennemførte DEO 52 åbne arrangementer med i alt 5.000 deltagere, referater kan ses under "Tidligere aktiviteter". Rejserne i det nye år er alle slået op nedenfor og to af dem er allerede udsolgt. Der bliver debatmøder i hele landet, men kun nogle få er allerede slået op. Vi sender orienteringsmail når der er flere klar.