Forside

Book Foredrag

Vi arbejder med aktuelle EU-emner og europæisk politik og stiller gerne op som eksperter til foredrag, interviews eller i debatter.

Tag kontakt til en af vores eksperter eller til vores sekretariat.

Mail: info@deo.dk

Telefon: 70 26 36 66

Find den ekspert du skal bruge

Rasmus Nørlem Sørensen

Sekretariatsleder og chefanalytiker i DEO. Ekspert i EU’s demokrati, europæisk offentlighed, folkelig deltagelse og lobbyisme. Følger desuden nøje med i de store politiske debatter i Europa - herunder Brexit, EU's fremtid, social søjle, vækststrategi, og frihandel.

Rasmus har arbejdet som EU-journalist, redaktør og mødearrangør siden 2009 og optræder jævnligt i medierne som europæisk ekspert og kommentator.

Mail: rasmus@deo.dk
Mobil: 61 27 72 56

Maria Rosenberg Rasmussen

Maria Rosenberg Rasmussen er for nylig vendt hjem fra Bruxelles, hvor hun arbejdede fra 2014 – 2017 og fungerede som EU-korrespondent for en række danske medier, heriblandt Ugebrevet 4A og Kristeligt Dagblad.

Hun har som journalist dækket mange aspekter af Den Europæiske Union som EU’s flygtningepolitik, arbejdsmarkedspolitik, skattepolitik og meget mere. Endelig har Maria haft ansættelse i Europa-Kommissionen og kender unionens udøvende organ indefra. 

Mail: maria@deo.dk
Mobil: 61712541

Jesper Vestermark Køber

Jesper Vestermark Køber er journalist og historiker. Han er ekspert i europæisk demokrati og Tyskland, og har netop færdiggjort sin ph.d. om demokratibegrebets udvikling i efterkrigstiden. 

Jesper er en erfaren underviser og oplægsholder.

Mail: info@deo.dk
Telefon: 20929002

Kasper Tonsberg Schlie

Projektleder for DEOundervisning, hvor der produceres nye og inspirerende materialer om EU. Derudover organiserer han EU-rollespil rundt på landets skoler og gymnasier. Kasper har desuden et indgående kendskab til EU's sikkerheds-, flygtninge- og uddannelsespolitik.

Kasper har boet og arbejdet i Holland fra 2010-2016. Her berettede han om hollandske samfundsforhold for medier som Weekendavisen, Radio24Syv, Kristeligt Dagblad og Jyllands-Posten. Samtidigt analyserede han danske nyheder for hollandske medier som NTR og de Volkskrant.

Mail: kasper@deo.dk
Telefon: 42630416

Staffan Dahllöf

Freelancejournalist og researcher med erfaring af EF- og EU-rapportering siden 1980’erne. Har dækket de fleste politikområder til svenske, danske og internationale medier og samarbejder med europæiske kolleger i sager som vedrører indsyn og aktindsigt i EU’s beslutningsprocesser.

Staffan har arbejdet med efteruddannelse i EU-journalitik for blandt andet danske, svenske og tyrkiske journalister. Han har siden 2014 arbejdet som underviser i EU-journalistik for internationale studerende på Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Mail: staffan@freelancekontoret.dk
Telefon: 2146492

Michael Birkkjær Lauritsen

Rejsechef med ansvar for DEOs rejser i Europa. Cand.mag. i historie og Europastudier med speciale i EU-Kommissionens embedsværk. Har arbejdet med EU, Europa, journalistik, oplysning og debat siden 2009.

Bred viden om de baltiske lande, Polen og Centraleuropa og deres forbindelser til EU. Følger udviklingen indenfor EU’s institutioner og EU's demokrati. Erfaren oplægsholder og ordstyrer.

Mail: michael@deo.dk Mobil: 61 71 27 74

Caroline Bindslev

Projektleder og analytiker med ansvar for koordinering af DEO's debataktiviteter. Sociolog fra Københavns Universitet med specialisering indenfor politisk sociologi. 

Caroline har arbejdet med EU-stoffet siden 2013 og har efterhånden tilegnet sig en bred viden om EU's institutioner og emner som demokrati, flygtninge, sikkerhed, terror og ulighedsspørgsmål. 

Mail: caroline@deo.dk tlf. 26299130