Forside

Book Foredrag

Vi arbejder med aktuelle EU-emner og europæisk politik og stiller gerne op som eksperter til foredrag, interviews eller i debatter.

Tag kontakt til en af vores eksperter eller til vores sekretariat.

Mail: info@deo.dk

Telefon: 70 26 36 66

Find den ekspert du skal bruge

Rasmus Nørlem Sørensen

Sekretariatsleder og chefanalytiker i DEO. Ekspert i EU’s demokrati, europæisk offentlighed, folkelig deltagelse og lobbyisme. Følger desuden nøje med i de store politiske debatter i Europa - herunder Brexit, EU's fremtid, social søjle, vækststrategi, og frihandel.

Rasmus har arbejdet som EU-journalist, redaktør og mødearrangør siden 2009 og optræder jævnligt i medierne som europæisk ekspert og kommentator.

Mail: rasmus@deo.dk
Mobil: 61 27 72 56

Maria Rosenberg Rasmussen

Maria Rosenberg Rasmussen er for nylig vendt hjem fra Bruxelles, hvor hun arbejdede fra 2014 – 2017 og fungerede som EU-korrespondent for en række danske medier, heriblandt Ugebrevet 4A og Kristeligt Dagblad.

Hun har som journalist dækket mange aspekter af Den Europæiske Union som EU’s flygtningepolitik, arbejdsmarkedspolitik, skattepolitik og meget mere. Endelig har Maria haft ansættelse i Europa-Kommissionen og kender unionens udøvende organ indefra. 

Mail: maria@deo.dk
Mobil: 61712541

Sarah Reifling Dieckmann

Projektleder og analytiker i DEO. Ekspert i EU's kamp mod skattenyd, klimapolitik og banker og finansregulering samt europæisk økonomi. Står bag tre udgivelser i serien Samfundstanker om EU's klimapolitik, EU's fremtid og bankunionen, hvor hun også er medforfatter.

Sarah optræder som EU-ekspert, ordstyrer og oplægsholder på en lang række debatarrangementer i hele landet. Hun optræder i landsdækkende og lokale medier, blandt andet DR2 Dagen.

Mail: sarah@deo.dk
Mobil: 22 78 95 77

Helga Molbæk-Steensig

Helga Molbæk-Steensig er erfaren underviser, oplægsholder og ordstyrer indenfor menneske- og borgerrettigheder, retsligt samarbejde mellem EU og medlemslandene, EU-udvidelse, sikkerhedspolitik, udenrigspolitik, nabolagspolitik, EUs fredsagenda og militære samarbejde.

Hun er desuden Balkanekspert kendt fra P1 Eftermiddag og Deadline på Radio24syv.

Mail: helga@deo.dk
Mobil: 53271418

Jesper Vestermark Køber

Jesper Vestermark Køber er journalist og historiker. Han er ekspert i europæisk demokrati og Tyskland, og har netop færdiggjort sin ph.d. om demokratibegrebets udvikling i efterkrigstiden. 

Jesper er en erfaren underviser og oplægsholder.

Mail: info@deo.dk
Telefon: 20929002

Kasper Tonsberg Schlie

Projektleder for DEOundervisning, hvor der produceres nye og inspirerende materialer om EU. Derudover organiserer han EU-rollespil rundt på landets skoler og gymnasier. Kasper har desuden et indgående kendskab til EU's sikkerheds-, flygtninge- og uddannelsespolitik.

Kasper har boet og arbejdet i Holland fra 2010-2016. Her berettede han om hollandske samfundsforhold for medier som Weekendavisen, Radio24Syv, Kristeligt Dagblad og Jyllands-Posten. Samtidigt analyserede han danske nyheder for hollandske medier som NTR og de Volkskrant.

Mail: kasper@deo.dk
Telefon: 42630416

Staffan Dahllöf

Freelancejournalist og researcher med erfaring af EF- og EU-rapportering siden 1980’erne. Har dækket de fleste politikområder til svenske, danske og internationale medier og samarbejder med europæiske kolleger i sager som vedrører indsyn og aktindsigt i EU’s beslutningsprocesser.

Staffan har arbejdet med efteruddannelse i EU-journalitik for blandt andet danske, svenske og tyrkiske journalister. Han har siden 2014 arbejdet som underviser i EU-journalistik for internationale studerende på Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Mail: staffan@freelancekontoret.dk
Telefon: 2146492