Mød din EU-kandidat - Silkeborg

Tirsdag den 21. maj 2019, kl. 16.30-19.00

Vestre Ringvej 51, 8600 Silkeborg

Valgmøde og ekspertoplæg

Mød din EU-kandidat - Silkeborg

Få styr på EU-Parlamentet og valgets store spørgsmål, før du skal stemme den 26. maj. Oplæg med fokus på arbejdsmarkedspolitik ved DEO's Maria Rosenberg Rasmussen og politikerpanel om partiernes EU-visioner. Mød politikerne og stil dit spørgsmål.

EU-samarbejdet står overfor store udfordringer som fortsat høj arbejdsløshed i en række medlemslande, flygtningekrise, Brexit og klimaforandringer.

Det nye EU-Parlament står fra første arbejdsdag med store udfordringer, som skal løses i samarbejde med den nye EU-Kommissionen og de 27 medlemslande.

Vi skal til stemmeurnerne og vælge ud af de i alt 705 folkevalgte i EU-Parlamentet 14 danske. Hvad vil de danske politikere arbejde for? Et mere socialt EU, et grønnere EU, mere vækst i EU?  

Kom og deltag i debatten om EU’s store udfordringer og hør, hvad kandidaterne Christel Schaldemose (A), Pia Adelsteen (O) og Ali Aminali (C) vil arbejde for.

DEO’s arbejdsmarkedsanalytiker Maria Rosenberg Rasmussen indleder valgmødet med et oplæg om valgets store spørgsmål, arbejdsmarkedspolitik og EU-Parlamentet.

Maria Til 3F

Deltagelse: Gratis, tilmeld dig ved at udfylde formularen her på siden.

Du kan også tilmelde dig i lokalafdelingen: 3F Silkeborg, tlf. 70 30 09 40

 

Mødet er arrangeret i samarbejde med 3F.