Mød din EU-kandidat - København

Mandag den 8. april 2019, kl. 17.00-19.30

Peter Ipsens Alle 25, 2200 København NV

Valgmøde og ekspertoplæg

Mød din EU-kandidat - København

Få styr på EU-Parlamentet og valgets store spørgsmål, før du skal stemme den 26. maj. Oplæg med fokus på arbejdsmarkedspolitik ved DEO's Rasmus Nørlem Sørensen og politikerpanel om partiernes EU-visioner. Mød politikerne og stil dit spørgsmål.

EU-samarbejdet står overfor store udfordringer som fortsat høj arbejdsløshed i en række medlemslande, flygtningekrise, Brexit og klimaforandringer.

Det nye EU-Parlament står fra første arbejdsdag med store udfordringer, som skal løses i samarbejde med den nye EU-Kommissionen og de 27 medlemslande.

Vi skal til stemmeurnerne og vælge ud af de i alt 705 folkevalgte i EU-Parlamentet 14 danske. Hvad vil de danske politikere arbejde for? Et mere socialt EU, et grønnere EU, mere vækst i EU?  

Kom og deltag i debatten om EU’s store udfordringer og hør, hvad kandidaterne Ole Nors Nielsen (N), Morten Løkkegaard (V), Jakob Sejergaard (C), Morten Helveg Petersen (B) vil arbejde for.

DEO’s chefanalytiker Rasmus Nørlem Sørensen indleder valgmødet med et oplæg om valgets store spørgsmål, arbejdsmarkedspolitik og EU-Parlamentet.

Rasmus Til 3Fsmall

Deltagelse: Gratis, tilmeld dig ved at udfylde formularen her på siden.

Du kan også tilmelde dig i lokalafdelingen: 3F København, tlf. 70 30 09 99

 

Mødet er arrangeret i samarbejde med 3F.