Mød din EU-kandidat - Vordingborg

Onsdag den 27. marts 2019, kl. 17.00-19.00

Vingevej 1A, 4760 Vordingborg

Valgmøde og ekspertoplæg

Mød din EU-kandidat - Vordingborg

Få styr på EU-Parlamentet og valgets store spørgsmål, før du skal stemme den 26. maj. Oplæg med fokus på arbejdsmarkedspolitik ved DEO's Rasmus Nørlem Sørensen og politikerpanel om partiernes EU-visioner. Mød politikerne og stil dit spørgsmål.

EU-samarbejdet står overfor store udfordringer som fortsat høj arbejdsløshed i en række medlemslande, flygtningekrise, Brexit og klimaforandringer.

Det nye EU-Parlament står fra første arbejdsdag med store udfordringer, som skal løses i samarbejde med den nye EU-Kommissionen og de 27 medlemslande.

Vi skal til stemmeurnerne og vælge ud af de i alt 705 folkevalgte i EU-Parlamentet 14 danske. Hvad vil de danske politikere arbejde for? Et mere socialt EU, et grønnere EU, mere vækst i EU?  

Kom og deltag i debatten om EU’s store udfordringer og hør, hvad kandidaterne Pernille Weiss (C), Linea Søgaard-Lidell (V) og Jakob Thiemann (A) vil arbejde for.

DEO’s chefanalytiker Rasmus Nørlem Sørensen indleder valgmødet med et oplæg om valgets store spørgsmål, arbejdsmarkedspolitik og EU-Parlamentet.

Rasmus Til 3Fsmall

Deltagelse: Gratis, tilmeld dig ved at udfylde formularen her på siden.

Du kan også tilmelde dig i lokalafdelingen: 3F Sydsjælland, tlf. 70 30 08 86

 

Mødet er arrangeret i samarbejde med 3F.