PRAKTIK - Samfundsdebat & research

PRAKTIK: Skab samfundsdebat og network med Danmarks skarpeste EU-nørder

Bliv en del af landets mest engagerede EU-faglige miljø. Kom i praktik og få solid erfaring med europæisk politik og samfundsdebat. Som praktikant i foråret 2018 vil du være med til at sætte EU’s kamp mod skattesnyd og indsatsen for et trygt og fredeligt Europa til debat. 

ARBEJDSOPGAVER:
Vi sammensætter opgaverne ud fra dine kompetencer og ønsker. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og kvalificeret med én eller flere af opgaverne, og at du har lyst til at få erfaring med resten:

  • EU-faglig research og analyser
  • Koordination af debatmøder og ekspertseminarer
  • Mundtlige oplæg og foredrag
  • Fundraising og projektudvikling

Søg stillingen hvis du vil have erfaring med projektledelse, research, event management eller oplæg. Praktikken er ulønnet, men rig på selvbestemmelse og ansvar.

OM DEO – OG HVAD VI TILBYDER:
Oplysningsforbundet DEO arbejder for at skabe en levende og nuanceret debat om EU. Vores temaer i foråret 2018 er EU’s kamp mod skattesnyd og indsats et trygt og fredeligt Europa.
Vi afholder 20-30 debatmøder på et halvt år. Her får du mulighed for at networke med DEO’s ekspertnetværk og skærpe den profil du gerne vil have. Du kommer til at samarbejde og skabe netværk med landets førende EU-eksperter samt politikere og civilsamfundsorganisationer. Du kommer også gratis med på en af vores rejser til Bruxelles og besøger EU's institutioner og danske parlamentarikere.
Arbejdsopgaverne vil typisk være de samme som kollegaernes. Der bliver udvekslet idéer på kryds og tværs af kontoret, så der er altid mulighed for vejledning og samarbejde.

OM DIG:

Du trives i en flad organisation, som brænder for samfundsdebatter om tidens store politiske udfordringer – og ønsker en nuanceret og demokratisk EU-debat.

Vi forestiller os, at du er studerende på en akademisk uddannelse og har en særlig interesse i samfundsdebat og EU eller forårets tema om skat og sikkerhed.

Hvis du har spørgsmål angående ovenstående eller ønsker yderligere uddybning, kan du kontakte projektleder Sarah Hyldahl Dieckmann (sarah@deo.dk). Eller ring på tlf.: 22 33 87 77

Ansøgning og CV sendes til: sarah@deo.dk

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler – men søg snarest hvis du vil være sikker på at komme i betragtning.

Praktikperiode: Forårssemesteret 2018

Arbejdsplads: Oplysningsforbundet DEO, Studiestræde 24, 1455 København K