Eksperter

Presseklip

Radio24syv - februar 2018

DEOs analytiker Helga Molbæk-Steensig var i Datolinjen den 6. februar 2018 for at fortælle om Grækenlands diplomatiske stridigheder med nabolandet hvis navn 'Makedonien' Grækenland ikke vil anerkende.

P1 Orientering Europa - februar 2018 (1)

P1 Orientering Europa rapporterede fra DEOs ekspertseminar om Europas Sociale Søjle. Her fortsatte ekspertseminarets debat om social søjle eller social protokol med Alternativets Rasmus Nordqvist og Venstres Jan E. Jørgensen. Ekspertseminaret var arrangeret af Maria Rosenberg Rasmussen og Sarah Reifling Dieckmann i samarbejde med Europa-Huset.

P1 Orientering Europa - februar 2018

P1 Orientering Europa rapporterede fra DEOs ekspertseminar om Europas Sociale Søjle. Her interviewes den polske ambassadør Henryka Moscicka-Dendys. Ekspertseminaret var arrangeret af Maria Rosenberg Rasmussen og Sarah Reifling Dieckmann i samarbejde med Europa-Huset.

Radio24syv - januar 2018

DEO's analytiker Helga Molbæk-Steensig var i Datolinjen den 16. januar 2018 for at fortælle om mistillidsvotummet mod den Rumænske premierminister Mihai Todose.

DR2 Dagen - december 2017

Rasmus Nørlem Sørensen var 14. december i DR2 Dagen for at tale om, betydningen af den manglende parlamentariske opbakning til Theresa Mays forhandlingsaftaler med EU om Brexit.

Deadline - december 2017

DEOs chefanalytiker Rasmus Nørlem Sørensen gæstede Deadline den 14. december 2017 til en samtale om flygtningekrisen med Rebecca Adler-Nissen.

P1 Morgen - december 2017

DEO's journalist og skatteanalytiker Maria Rosenberg Rasmussen var i P1 Morgen den 6. december 2017 for at fortælle om EU's nye sortliste over skattelylande.

P1 morgen - november 2017

DEO's analytiker Helga Molbæk-Steensig var i P1 morgen for at tale om dommen over Ratko Mladic og betydningen for forsoning på Balkan.

Tidsangivelse 8.33 

DR2 Dagen - september 2017

DEO's analytiker Sarah Dieckmann var på DR2 Dagen sammen med Tænketanken Europas direktør, Bjarke Møller, for at debattere den franske præsident Macrons visioner i den tale, han tidligere på dagen holdt i Paris. 

Deadline - juli 2017

Rasmus Nørlem Sørensen, chefanalytiker i DEO, var i DR2 Deadline den 1. juli 2017 i debat med EU-forsker Ditte Brasso Sørensen og næstformand i Europabevægelsen Kristian Lütken.

DR2 Dagen - juni 2017

I anledningen af 25-året for det danske nej til Maastricht-traktaten var DEO's chefanalytiker, Rasmus Nørlem Sørensen, i studiet i debat med Bjarke Møller, direktør i Tænketanken Europa, om nej'et betydnining for Danmarks forhold til EU i dag. (Klippet starter 36 min. inde i udsendelsen)

Radio24syv - maj 2017

Chefanalytiker i DEO, Rasmus Nørlem Sørensen, var i programmet 55 minutter og kommentere på, hvordan valget af Macron påvirker Danmarks deltagelse i EU.

DR2 Dagen - marts 2017

Rasmus Nørlem Sørensen, chefanalytiker i DEO, var i DR2 Dagen for at diskutere briternes udmeldelse af samarbejdet - med særligt fokus på det skotske ønske om uafhængighed. Han var i studiet med Maja Kluger Rasmussen fra Tænketanken Europa.

Odense ser rødt - marts 2017

DEO's Rasmus Nørlem Sørensen og Sarah Dieckmann interviewes til "Odense ser rødt", under titlen: Er den frie bevægelighed i EU i krise? 

Vesterbro Lokalavis - marts 2017

Reportage i Vesterbro Lokalavis fra debatmødet om EU's fremtid på Wegeners Gaard. DEO's chefanalytiker Rasmus Nørlem Sørensen fik selskab af tre politikere i panelet. 

DR P1 Europa lige nu - februar 2017

Rasmus Nørlem Sørensen blev 27/2 interviewet af Marianne Skovlund til Europa lige nu. Temaet var DEO's folkehøring om EU's fremtid og perspektiverne på folkehøringer om Europa.

Deadline DR2 - februar 2017

Rasmus Nørlem Sørensen var 9/2 i studiet hos Lotte Folke Korsholm i debat med Mathias Tesfaye. Temaet var lanceringen af EU's sociale søjle og særligt ideen om en lovfastfast europæisk mindsteløn.

Radio24syv - januar 2017

Staffan Dahllöf var inviteret i datolinjen til debat om integrationspolitik, voldtægter og svenske tilstande.

DR P4 Trekanten - november 2016

Sara Dieckmann kommenterede på EU's bankunion i forbindelse med DEO's debatmøde "Hvad vil vi med bankerne?" i Vejle.

DR P1 Europa lige nu - oktober 2016

Eva Enoksen kommenterede på udviklingen i forhandlingerne omkring frihandelsaftalerne CETA og TTIP. Anne Haubek var vært. Programmet blev bragt søndag den 30. oktober (link ikke længere tilgængeligt)

DR P1 Orientering - oktober 2016

Vores analytiker på handelsområdet, Eva Enoksen var i Orientering og kommentere på CETA forhandlingerne og Valloniens blokering af ISDS/ICS-mekanismen. Orientering - 21. okt. 2016 | DR P1 | DR. (link ikke længere tilgængeligt)

DR2 Deadline - september 2016

Rasmus Nørlem Sørensen var i DR2 Deadline 16/9 i studiet med Claus Kragh og Niels Krause-Kjær som vært. Temaet var EU-topmødet om EU's fremtid i Bratislava.

Interview i Information - juli 2016

Stort interview på forsiden af Information med Rasmus Nørlem Sørensen om venstrefløjens fremtid i EU. "Venstrefløjen er ved at tabe EM i politik", 5. juli 2016 af Lise Møller Schilder.