Presseklip

DR2 Dagen - juni 2017

I anledningen af 25-året for det danske nej til Maastricht-traktaten var DEO's chefanalytiker, Rasmus Nørlem Sørensen, i studiet i debat med Bjarke Møller, direktør i Tænketanken Europa, om nej'et betydnining for Danmarks forhold til EU i dag. (Klippet starter 36 min. inde i udsendelsen)

Radio24syv - maj 2017

Chefanalytiker i DEO, Rasmus Nørlem Sørensen, var i programmet 55 minutter og kommentere på, hvordan valget af Macron påvirker Danmarks deltagelse i EU.

DR2 Dagen - marts 2017

Rasmus Nørlem Sørensen, chefanalytiker i DEO, var i DR2 Dagen for at diskutere briternes udmeldelse af samarbejdet - med særligt fokus på det skotske ønske om uafhængighed. Han var i studiet med Maja Kluger Rasmussen fra Tænketanken Europa.

Odense ser rødt - marts 2017

DEO's Rasmus Nørlem Sørensen og Sarah Dieckmann interviewes til "Odense ser rødt", under titlen: Er den frie bevægelighed i EU i krise? 

Vesterbro Lokalavis - marts 2017

Reportage i Vesterbro Lokalavis fra debatmødet om EU's fremtid på Wegeners Gaard. DEO's chefanalytiker Rasmus Nørlem Sørensen fik selskab af tre politikere i panelet. 

DR P1 Europa lige nu - februar 2017

Rasmus Nørlem Sørensen blev 27/2 interviewet af Marianne Skovlund til Europa lige nu. Temaet var DEO's folkehøring om EU's fremtid og perspektiverne på folkehøringer om Europa.

Deadline DR2 - februar 2017

Rasmus Nørlem Sørensen var 9/2 i studiet hos Lotte Folke Korsholm i debat med Mathias Tesfaye. Temaet var lanceringen af EU's sociale søjle og særligt ideen om en lovfastfast europæisk mindsteløn.

Radio24syv - januar 2017

Staffan Dahllöf var inviteret i datolinjen til debat om integrationspolitik, voldtægter og svenske tilstande.

DR P4 Trekanten - november 2016

Sara Dieckmann kommenterede på EU's bankunion i forbindelse med DEO's debatmøde "Hvad vil vi med bankerne?" i Vejle.

DR P1 Europa lige nu - oktober 2016

Eva Enoksen kommenterede på udviklingen i forhandlingerne omkring frihandelsaftalerne CETA og TTIP. Anne Haubek var vært. Programmet blev bragt søndag den 30. oktober (link ikke længere tilgængeligt)

DR P1 Orientering - oktober 2016

Vores analytiker på handelsområdet, Eva Enoksen var i Orientering og kommentere på CETA forhandlingerne og Valloniens blokering af ISDS/ICS-mekanismen. Orientering - 21. okt. 2016 | DR P1 | DR. (link ikke længere tilgængeligt)

DR2 Deadline - september 2016

Rasmus Nørlem Sørensen var i DR2 Deadline 16/9 i studiet med Claus Kragh og Niels Krause-Kjær som vært. Temaet var EU-topmødet om EU's fremtid i Bratislava.

Interview i Information - juli 2016

Stort interview på forsiden af Information med Rasmus Nørlem Sørensen om venstrefløjens fremtid i EU. "Venstrefløjen er ved at tabe EM i politik", 5. juli 2016 af Lise Møller Schilder.