Er fri bevægelighed EU's fremtid?

DEO Projekter

Køb bogen: Er fri bevægelighed EU's fremtid?

Anden bog i serien Samfundstanker: Er fri bevægelighed EU's fremtid? kaster et kritisk blik på den fri bevægelighed og lægger op til debat om, hvordan EU skal formes i fremtiden.

Det indre marked med fri bevægelighed for arbejdskraft og tjenesteydelser, varer og kapital er en af grundstenene for EU-samarbejdet og nedfældet i traktaten om, hvordan EU skal fungere. Men med et EU der vakler, er det tid til at se på, om der er brug for ændringer i EU’s fundament.

DEO's skribenter analyserer EU's aktuelle udfordringer og fordele og ulemper ved de fire friheder. I bogens inddrages ekspertindlæg og spørgsmål fra deltagerne på DEO's otte folkehøringer i efteråret 2016. 

Bogen bidrager til debatten om fremtidens Europa, og hvordan vi skal regulere den fri bevægelighed, så den kommer aller samfundsgrupper til gavn. 

Priser og forsendelse:

  • Bogen er på 60 sider og koster 60 kr.
  • Ved køb af mindst 3 eksemplar kun 30 kr. pr. bog.
  • Ekspedition ved forsendelse 40 kr.

Som medlem af DEO får man bøgerne i serien tilsendt gratis på udgivelsesdagen og sparer desuden ekspedition på efterfølgende køb. Medlemskab koster 300 kr. årligt og giver samtidig gratis adgang til debatmøder og rabat på rejser. Skriv i kommentarfelt hvis du ønsker medlemskab.

Bestil bogen her