Mød din EU-kandidat i Aarhus

Mandag den 20. maj 2019, kl. 16.00-18.30

Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus

Vælgermøde om EU-Parlamentsvalget

Mød din EU-kandidat - Aarhus

Der er valg til EU-Parlamentet den 26. maj. Kom og stil dit spørgsmål, når DEO inviterer til valgdebat med kandidater fra de ti opstillede partier. Mød bl.a. Niels Fuglsang (S), Karin Rohr Genz (ALT), Jørgen Grøn (FB), Jane Christensen (K), Theresa Blegvad (V), Anders Burlund (LA) og Kirstine Bille (SF).

EU-valget 2019 er blevet kaldt det vigtigste i EU’s historie. Foran os venter udfordringer som klimaforandringer, håndtering af flygtninge, skattesnyd, Brexit, ulighed, handelskriser og sikkerhed i EU. 

Bliv klogere på EU-Parlamentet og hør, hvad politikerne vil arbejde for. Et mere socialt EU, et grønnere EU, mere vækst i EU, eller et Danmark tættere på kernen af EU-samarbejdet? Stil forslag og præg deres arbejde.  

I panelet deltager: 

  • Jane Christensen, Det Konservative Folkeparti (K)
  • Theresa Blegvad, Venstre (V)
  • Karin Rohr Genz, Alternativet (ALT)
  • Niels Fuglsang, Socialdemokratiet (S)
  • Jørgen Grøn, Folkebevægelsen mod EU (FB)
  • Anders Burlund, Liberal Alliance (LA)
  • Kirstine Bille, Socialistisk Folkeparti (SF)

De syv kandidater er dem, der p.t. har bekræftet deres deltagelse. Vi har inviteret alle opstillingsberettede partier til at deltage i panelet. På den måde sikres det, at alle partier har mulighed for at komme til orde, og at debatten repræsenterer størst mulig diversitet i holdninger til EU. 

Valgmødet indledes med et kort oplæg af DEO’s debatchef Caroline Bindslev, der fortæller om EU-Parlamentet og valgets store spørgsmål. Herefter er der debat med kandidaterne med tid til at stille spørgsmål og gå i dybden med de politiske emner.Ny Caroline Bindslev Billede Til Tekst 390X164

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig via vores hjemmeside. 

Europanævnets logo