Mød din EU-kandidat - Vordingborg

Onsdag den 27. marts 2019, kl. 17.00-19.00

3F. Vingevej 1A, 4760 Vordingborg

Valgmøde og ekspertoplæg - hos 3F

Mød din EU-kandidat - Vordingborg

Få styr på EU-Parlamentet og valgets store spørgsmål, før du skal stemme den 26. maj. Oplæg med fokus på arbejdsmarkedspolitik ved DEO's Rasmus Nørlem Sørensen. Mød bl.a. kandiaterne Pernille Weiss (K), Linea Søgaard-Lidell (V), Jakob Nerup (EL), Marianne Vind (S), Jan Kristoffersen (ALT) og Jannie Valentin Dexter Jakobsen (RV).

EU-samarbejdet står overfor store udfordringer som fortsat høj arbejdsløshed i en række medlemslande, flygtningekrise, Brexit og klimaforandringer.

Det nye EU-Parlament står fra første arbejdsdag med store udfordringer, som skal løses i samarbejde med den nye EU-Kommission og de 27 medlemslande.

Vi skal til stemmeurnerne og vælge 14 danske medlemmer ud af de i alt 705 folkevalgte i EU-Parlamentet. Hvad vil de danske politikere arbejde for? Et mere socialt EU, et grønnere EU, mere vækst i EU?  

Kom og deltag i debatten om EU’s store udfordringer og hør, hvad kandidaterne vil i Parlamentet. I panelet:

  • Pernille Weiss, Konservative (K)
  • Linea Søgaard-Lidell, Venstre (V)
  • Jakob Nerup, Enhedslisten (EL)
  • Marianne Vind, Socialdemokratiet (S)
  • Jan Kristoffersen, Alternativet (ALT)
  • Jannie Valentin Dexter Jakobsen, Radikale Venstre (RV)

De seks kandidater er dem, der p.t. har bekræftet deres deltagelse. Til panelet har vi inviteret 5-6 kandidater, der dækker et bredt udsnit af partier og i udgangspunktet deltager en fra hvert af de fire valgforbund.

DEO’s chefanalytiker Rasmus Nørlem Sørensen indleder valgmødet med et oplæg om valgets store spørgsmål, arbejdsmarkedspolitik og EU-Parlamentet.

Rasmus Til 3Fsmall

Deltagelse er gratis, tilmeld dig ved at udfylde formularen her på siden, eller du kan tilmelde dig til din lokale 3F-afdeling eller til 3F Region Sjællandpå 70 300 982 eller claus.engholm@3f.dk

3F Region Sjælland er vært ved et måltid mad kl. 17.00

 

Mødet er arrangeret i samarbejde med 3F.