Valgreception i Bibiliotekshaven

Søndag den 26. maj 2019, kl. 14.00-16.00

Det Kongelige Biblioteks Have, Proviantpassagen 1, 1218 København

Valgreception i Bibliotekshaven ved Christiansborg

Kom til fejring af EU-valget

Vi fejrer demokratiet og EU-valget. Vi inviterer de mere end 70 EU-kandidater, der har deltaget på DEO's valgdebatter til et glas vin og et par taler. Receptionen holdes på valgdagen for medlemmer af DEO, samarbejdspartnere, presse, politikere og EU-nørder.

DEO fejrer demokratiet og afslutningen på en stærk valgkamp, hvor DEO de sidste tre måneder har afholdt mere end 25 offentlige debatmøder - udover en lang række foredrag og en stribe arrangementer på uddannelsesinstitutioner.

Flere end 70 politikere fra alle ti partier har rejst land og rige rundt for at diskutere med borgerne, hvad de vil med EU. Tusindvis af almindelige borgere, gymnasieelever og vælgere har fået indsigt i, hvilken politik kandidaterne vil arbejde for, hvis de bliver valgt ind i EU-Parlamentet. 

For at afslutte valgkampen inviterer DEO til valgreception på dagen for EU-Parlamentsvalget og alle er velkomne.

Receptionen foregår i Bibliotekshaven ved Christiansborg fra kl. 14.00-16.00 søndag den 26. maj. Vi byder på en lille forfriskning og satser på, at solen vil kigge frem. Medbring eventuelt lidt ekstra drikkevarer til eget forbrug, da vi kun serverer, hvad vi kan få plads til i ladcyklen.

Vi håber, at I vil kigge forbi receptionen og skåle for den veloverståede valgkamp, som I alle har bidraget til.

Tilmelding her på siden sikrer, at vi har et glas vin til alle interesserede.

Vi glæder os til at se jer!