DEO søger projektledere til EU-debat

DEO søger projektledere til EU-debat

11.11.2019

Vil du være med til at skabe en levende, kritisk og nuanceret EU-debat om samfundets store udfordringer? Vi søger to dygtige projektledere, der kan organisere og afvikle debatprojekter formidle viden til mange forskellige målgrupper.

Projektledere til EU-debat

Demokrati i Europa Oplysningsforbundet (DEO) søger nye medarbejdere, der vil være med til at skabe en levende, kritisk og nuanceret EU-debat om samfundets store udfordringer – alt fra klimakrise og flygtninge til finansregulering og frihandelsaftaler.

Vi søger to dygtige projektledere, der kan organisere og afvikle debatprojekter, og kan formidle viden til mange forskellige målgrupper. Du ansættes i DEO’s debatteam, der ledes af sekretariatsleder Rasmus Nørlem Sørensen, og skal i samarbejde med ham og den anden nye kollega i teamet sørge for, at DEO kan levere knivskarp politisk debat og folkeoplysning om EU, demokrati og europæisk politik i hele landet.

Vi kan tilbyde et job i en sprudlende organisation, der hver dag tager livtag med de store samfundsudfordringer og arbejder for at skabe en levende europæisk offentlighed. Vi har et godt renommé, solide erfaringer, gode partnere og en meget aktiv deltagerskare, der hele tiden udvides med nye grupper.

Vi har brug for et team, der både er stærkt på formidling, oplæg samt ordstyring af debatmøder og konferencer – og samtidig skarpt på organisering og projektledelse. Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse, et stærkt engagement i politik, EU-debat og folkeoplysning og besidder flere af følgende kompetencer, der skal dækkes i teamet:

  • Oplæg, moderation og mundtlig formidling
  • Politisk tæft og viden om EU, demokrati og europæisk politik
  • Projektledelse med budgetansvar
  • Projektudvikling og fundraising
  • Research og formidling på skrift
  • Evner og interesse for kommunikation

Du skal kunne se dig selv arbejde i en mindre NGO med meget afvekslende arbejdsopgaver, hvor der både skal briefes toppolitikere og eksperter forud for debatter, researches på komplicerede EU-temaer og brygges kaffe og stilles stole op i konferencesalen. Vi forventer desuden, at mindst en i teamet vil kunne fungere som faglig rejseleder på studieture til Bruxelles og Strasbourg.

Om arbejdspladsen

DEO er en politisk uafhængig debatorganisation med otte faste fuldtidsstillinger, der er fordelt på fire hovedområder: Debat, Rejser, Undervisning og Fællessekretariat. Vi beskæftiger desuden en række freelancejournalister, rejseledere, praktikanter, deltidsansatte og frivillige.

Debatteamets primære ansvarsområder er debatmøder, faglige oplæg, konferencer og bogudgivelser. Teamet varetager alle opgaver på dette ansvarsområde - fra ideudvikling og fundraising til udførelse og afrapportering.

Debatområdet er finansieret af medlemskontingenter og bevillinger fra Europa-Nævnet, Dansk Folkeoplysnings Samråd samt en række øvrige fonde og puljer.

Fakta om stillingen

Ansøgning: Frist onsdag den 4. december 2019 kl. 12.00. Du bedes indsende motiveret ansøgning og CV i én samlet pdf.

Stillingen er en fastansættelse på fuld tid. Løn og vilkår efter aftale.

Arbejdssted i København. Der må påregnes en del rejseaktivitet og aftenarbejde i stillingen.

Forventet startdato er 1. februar 2020.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte DEO’s sekretariatsleder, Rasmus Nørlem Sørensen, på mail: rasmus@deo.dk eller telefon: 61 27 72 56 (opkald i almindelig kontortid foretrækkes).