Handelsbetingelser DEO rejser

Handelsbetingelser for DEO rejser

Betaling

Når du tilmelder dig en rejse, får du en automatisk bekræftelse med det samme.

Indenfor et par dage (i ferietid kan der godt gå længere tid), vil du modtage en mail med i alt 2 opkrævninger. En til betaling af depositum for rejsen (ca. 30% af rejsens pris) plus eventuelle tillæg for enkeltværelse, 2-køjes kahyt, sædereservation m.m. Denne faktura forfalder til betalingen indenfor 1 uge. Fakturaen til betaling af restbeløbet for rejsen skal betales cirka 40 dage før afrejse.

Ved afbestilling af DEO-rejse gælder følgende regler:

Ved afbestilling indtil 45 dage før rejsestart beregner DEO sig et gebyr på 15% af rejsens pris.
Ved afbestilling indtil 31 dage før rejsestart beregner DEO sig et gebyr på 40% af rejsens pris.
Ved afbestilling indtil 14 dage før rejsestart beregner DEO sig et gebyr på 80% af rejsens pris.
Ved afbestilling senere end 14 dage før rejsestart betales 100% af rejsens pris.

Plads i bus

Vi kører i en moderne turistbus, hvor alle sæder er behagelige, men hvis man ønsker en særlig placering i bussen, kan dette bestilles efter først til mølle for 100 kr. pr. sæde.

Rejseforsikring og blå sygesikringskort

Du kan IKKE tegne rejseforsikring eller afbestillingsforsikring hos DEO, men skal gøre det via eget forsikringsselskab eller anden udbyder, hvis du ønsker en sådan.

Du skal huske at tjekke, at dit blå sygesikringskort IKKE er udløbet.

Vi forbeholder os ret til mindre justeringer

Det er en central del af vore rejser, at de indeholder mange møder og arrangementer med spændende personer og organisation. Nogle arrangementer lykkes i sagens natur ikke altid, eller aflyses i sidste øjeblik. Vi forbeholder os derfor ret til mindre justeringer i programmet.

Rabataftale med Danhostel

Flere af vore rejser foregår med fly fra København med tidlig morgenafgang. DEO har derfor indgået aftale med Danhostel af hensyn til rejsedeltagere med lang vej til København. DEO-rejsedeltagere får 10 % rabat ved overnatning på Danhostel Copenhagen Amager, Danhostel Copenhagen Bellahøj og Danhostel Copenhagen City. Rabatten udløses ved at skrive DEO i kodefeltet, når I booker et værelse.

Rejsegarantifonden

DEO er medlem af rejsegarantifonden - nr. 2401.

Rejsegarantifonden