PRAKTIK - Samfundsdebat & research

PRAKTIK: Skab samfundsdebat og network med Danmarks skarpeste EU-nørder

Bliv en del af landets mest engagerede EU-faglige miljø. Kom i praktik og få solid erfaring med europæisk politik og samfundsdebat. Som praktikant i efteråret 2019 vil du være med til at sætte Balkan-udvidelsen og den mulige euro-reform til debat. 

PRAKTIK: Skab samfundsdebat og network med Danmarks skarpeste EU-nørder

ARBEJDSOPGAVER: 

Vi sammensætter opgaverne ud fra dine kompetencer og ønsker. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og kvalificeret med én eller flere af opgaverne, og at du har lyst til at få erfaring med resten:

  • EU-faglig research og analyser
  • Koordination af debatmøder og ekspertseminarer
  • Kommunikation
  • Pressekontakt
  • Fundraising og projektudvikling
  • SoMe

Søg stillingen hvis du vil have erfaring med projektledelse, research, event management eller SoMe. Praktikken er ulønnet, men rig på selvbestemmelse og ansvar.

OM DEO – OG HVAD VI TILBYDER:

Oplysningsforbundet DEO arbejder for at skabe en levende og nuanceret debat om EU. Vores temaer i efteråret 2019 er Balkanudvidelse og euro-reform, men vi arbejder også løbende med aktuelle politiske begivenheder og problemstillinger.

Vi afholder 20-30 debatmøder på et halvt år. Her får du mulighed for at networke med DEO’s ekspertnetværk og skærpe den profil, du gerne vil have. Du kommer også til at samarbejde og skabe netværk med politikere og civilsamfundsorganisationer.

Arbejdsopgaverne vil typisk være de samme som kollegaernes. Der bliver udvekslet idéer på kryds og tværs af kontoret, så der er altid mulighed for vejledning og samarbejde.

OM DIG:

Du trives i en flad organisation, som brænder for samfundsdebatter om tidens store politiske udfordringer – og ønsker en nuanceret og demokratisk EU-debat.

Vi forestiller os, at du er studerende på en akademisk uddannelse og har en særlig interesse i samfundsdebat og EU eller efterårets temaer om Balkan og Euroen.

DEO opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Hvis du har spørgsmål angående ovenstående eller ønsker yderligere uddybning, kan du kontakte projektleder Maria Rosenberg Rasmussen (maria@deo.dk). Eller ring på tlf.: 61 71 25 41

Ansøgning og CV sendes til: maria@deo.dk

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler, men søg snarest, hvis du vil være sikker på at komme i betragtning.

Praktikperiode: Efterårssemesteret 2019

Arbejdsplads: Oplysningsforbundet DEO, Studiestræde 24, 1455 København