Presserum

Journalister er altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi arbejder med aktuelle EU-emner og europæisk politik og stiller gerne op som eksperter til interviews eller i debatter.

Pressekontakt:

Rasmus Nørlem Sørensen, chefanalytiker og sekretariatsleder
Mail: rasmus@deo.dk
Mobil: (+45) 61 27 72 56

Henvendelser om vores økonomi, rejser og arrangementer kan rettes til vores sekretariat på mail info@deo.dk eller telefon 70 26 36 66.

Find den ekspert du skal bruge

Rasmus Nørlem Sørensen

Sekretariatsleder og chefanalytiker i DEO. Ekspert i EU’s demokrati, europæisk offentlighed, folkelig deltagelse og lobbyisme. Følger desuden nøje med i de store politiske debatter i Europa - herunder Brexit, EU's fremtid, vækststrategi, finansregulering, skattely og frihandel.

Rasmus har arbejdet som EU-journalist, redaktør og mødearrangør siden 2009 og optræder jævnligt i medierne som europæisk ekspert og kommentator.

Mail: rasmus@deo.dk
Mobil: 61 27 72 56

Sarah R. Dieckmann

Projektleder og analytiker i DEO. Ekspert i banker og finansregulering samt europæisk økonomi. Står bag to udgivelser i serien Samfundstanker om EU's fremtid og bankunionen, som projektleder, co-redaktør og medforfatter.

Sarah optræder som EU-ekspert, ordstyrer og oplægsholder på en lang række debatarrangementer i hele landet. Hun kommenterer jævnligt DEO's arbejde i lokale medier.

Mail: sarah@deo.dk
Telefon: 22 78 95 77

Staffan Dahllöf

Journalist og researcher i DEO. Ekspert i EU's udvikling, institutioner og magtbalance, åbenhed og aktindsigt, retspolitik og borgerrettigheder. Underviser journalister i Danmark og Europa i EU-journalistik, aktindsigt med mere.

Staffan har været tilknyttet DEO som journalist ved NOTAT (siden 1993) og har bidraget som forfatter til flere af vores nylige udgivelser i bogserien Samfundstanker.

Mail: staffan@deo.dk
Telefon: 21 46 49 92

Caroline Bindslev

Projektleder og analytiker i DEO. Særlig ekspertise i forhold til  Sikkerhedsunionen, Europol, terrorbekæmpelse og EU's retspolitik. Står bag bogen "Sikkerhed i et åbent Europa" i serien Samfundstanker, som medforfatter, co-redaktør og projektleder.

Caroline optræder som EU-ekspert, ordstyrer og oplægsholder på en lang række debatarrangementer i hele landet. I foråret 2017 særligt i forbindelse med debatturnéen "Er vi stadig med i Europol?"

Mail: caroline@deo.dk
Telefon: 26 29 91 30