Presse

Presserum

Vi arbejder med aktuelle EU-emner og europæisk politik og stiller gerne op som eksperter til foredrag, interviews eller i debatter. Journalister er altid velkomne til at skrive eller ringe til os.

Foredrag: 

Tag kontakt til en af vores eksperter eller til vores sekretariat.
Mail: info@deo.dk
Telefon: 70 26 36 66

Pressekontakt:

Rasmus Nørlem Sørensen, chefanalytiker og sekretariatsleder
Mail: rasmus@deo.dk
Mobil: (+45) 61 27 72 56

Henvendelser om vores økonomi, rejser og arrangementer kan rettes til vores sekretariat på mail info@deo.dk eller telefon 70 26 36 66.

Find den ekspert du skal bruge

Rasmus Nørlem Sørensen

Sekretariatsleder og chefanalytiker i DEO. Ekspert i EU’s demokrati, europæisk offentlighed, folkelig deltagelse og lobbyisme. Følger desuden nøje med i de store politiske debatter i Europa - herunder Brexit, EU's fremtid, social søjle, vækststrategi, og frihandel.

Rasmus har arbejdet som EU-journalist, redaktør og mødearrangør siden 2009 og optræder jævnligt i medierne som europæisk ekspert og kommentator.

Mail: rasmus@deo.dk
Mobil: 61 27 72 56

Maria Rosenberg Rasmussen

Maria Rosenberg Rasmussen er for nylig vendt hjem fra Bruxelles, hvor hun arbejdede fra 2014 – 2017 og skrev som journalist for en række danske medier, heriblandt Ugebrevet 4A og Kristeligt Dagblad.

Hun har som journalist dækket mange aspekter af Den Europæiske Union som EU’s flygtningepolitik, arbejdsmarkedspolitik, skattepolitik og meget mere. Endelig har Maria haft ansættelse i Europa-Kommissionen og kender unionens udøvende organ indefra. 

Mail: maria@deo.dk
Mobil: 61712541

Staffan Dahllöf

Journalist og researcher i DEO. Ekspert i EU's udvikling, institutioner og magtbalance, åbenhed og aktindsigt, retspolitik og borgerrettigheder. Underviser journalister i Danmark og Europa i EU-journalistik, aktindsigt med mere.

Staffan har været tilknyttet DEO som journalist ved NOTAT (siden 1993) og har bidraget som forfatter til flere af vores nylige udgivelser i bogserien Samfundstanker.

Mail: staffan@deo.dk
Mobil: 21 46 49 92

Zlatko Jovanovic

Projekt- og rejseleder i DEO, med særligt fokus på Balkan. Zlatko er ph.d. i historie med speciale i nationalisme, identitet, historiebrug, populærkultur og populisme i tidligere Jugoslavien. Har undervist, forsket og skrevet om Balkan.

Zlatko er opvokset i Bosnien-Hercegovina, bosat i Danmark siden 1993. Stort netværk på Balkan og blandt Balkan-kendere. Hovedforfatter til DEO's Samfundstanker #11 Skal hele Balkan med i EU?

Mail: zlatko@deo.dk Mobil: 22 33 35 67

 

Michael Birkkjær Lauritsen

Rejsechef med ansvar for DEOs rejser i Europa. Michael er cand.mag. i historie og Europastudier med speciale i EU-Kommissionens embedsværk og har arbejdet med EU, Europa, journalistik, oplysning og debat siden 2009.

Har bred opdateret viden om de baltiske lande, Polen og Spanien, herunder disses forbindelser til EU og fungerer som rejseleder i disse lande. Er bosat med sin kæreste og søn i byen A Coruña, regionen Galicien i Spanien.

Mail: michael@deo.dk Mobil: (+45) 61 71 27 74