Har EU råd til fremtiden?

DEO Projekter

Har EU råd til fremtiden?

Fremtidens vilkår skabes i dag. EU-valget i maj gav et nyt politisk landskab i Parlamentet, og en ny EU-Kommission trækker i arbejdstøjet. Giver det mulighed for at sætte en ny kurs i den økonomiske politik?

Der er brug for nye investeringer i vækst og jobs, hvis man spørger i Sydeuropa. Der er brug for massive grønne investeringer, hvis EU skal nå sine klimamål. Der er brug for at gøre EU klar til at håndtere en ny opbremsning i verdensøkonomien.

Efter ti år med økonomisk krise i mange EU-lande må sparepolitikken tages op til revision. Eurosamarbejdet skal kigges efter i sømmene, og det skal sikres, at den stadig mere omfattende fælles finanspolitik fungerer til alles fordel.

Bliv klogere på EU’s økonomiske udfordringer og læs mere om de mulige løsninger.

Tekster af

Rasmus Nørlem Sørensen, chefanalytiker og sekretariatsleder hos DEO. Skriver og holder oplæg om alle aspekter af EU-politik.

Staffan Dahllöf har som journalist dækket alle aspekter ved EU siden slutningen af 1980’erne for en række medier og i serien Samfundstanker.

Maria Rosenberg Rasmussen, journalist hos DEO. Skrev om EU-politik fra Bruxelles i 2014 og 2015. Var ansat i EU-Kommissionen i 2016.   

Bestil bogen ved at sende en e-mail til info@deo.dk

Priser og forsendelse:

  • Bogen er på 60 sider og koster 60 kr.
  • Ved køb af mindst 3 eksemplar kun 30 kr. pr. bog.
  • Ekspedition ved forsendelse 40 kr.

Som medlem af DEO får man bøgerne i serien tilsendt gratis på udgivelsesdagen og sparer desuden ekspedition på efterfølgende køb. Medlemskab koster 300 kr. årligt og giver samtidig gratis adgang til debatmøder og rabat på rejser. Skriv i kommentarfelt hvis du ønsker medlemskab.

DEO afholder i forbindelse med bogudgivelsen en række debatmøder, som du kan læse om her