Mød din EU-kandidat i Svendborg

Tirsdag den 2. april 2019, kl. 19.00-21.30

Borgerforeningen Kulturhus Svendborg, Ramsherred 4, 5700 Svendborg

Vælgermøde om EU-Parlamentsvalget

Mød din EU-kandidat - Svendborg

Der er valg til EU-Parlamentet den 26. maj. Kom og stil dit spørgsmål, når DEO inviterer til valgdebat med kandidater fra de ti opstillede partier. Mød bl.a. Pernille Weiss (K), Niels Fuglsang (S), Henrik Noes Piester (V), Christian Juhl (FB), Anders Burlund (LA), Karin Rohr Genz (ALT), Rikke Lauritsen (SF) og Jakob Nerup (EL).

EU-valget 2019 er blevet kaldt det vigtigste i EU’s historie. Foran os venter udfordringer som klimaforandringer, håndering af flygtninge, bekæmpelse af skattesnyd, Brexit, ulighed, handelskriser og sikkerhed i EU. 

Bliv klogere på EU-Parlamentet og hør, hvad politikerne vil arbejde for. Et mere socialt EU, et grønnere EU, mere vækst i EU, eller et Danmark tættere på kernen af EU-samarbejdet? Stil forslag og præg deres arbejde.  

I panelet deltager: 

  • Christian Juhl, Folkebevægelsen mod EU (FB)
  • Pernille Weiss, Det Konservative Folkeparti (K)
  • Niels Fuglsang, Socialdemokratiet (S)
  • Henrik Noes Piester, Venstre (V)
  • Anders Burlund, Liberal Alliance (LA)
  • Karin Rohr Genz, Alternativet (ALT)
  • Rikke Lauritsen, Socialistisk Folkeparti (SF)
  • Jakob Nerup, Enhedslisten (EL)

De otte kandidater er dem, der p.t. har bekræftet deres deltagelse. Vi har inviteret alle opstillingsberettede partier til at deltage i panelet. På den måde sikres det, at alle partier har mulighed for at komme til orde, og at debatten repræsenterer størst mulig diversitet i holdninger til EU. 

Valgmødet indledes med et kort oplæg af DEO’s debatchef Caroline Bindslev, der fortæller om EU-Parlamentet og valgets store spørgsmål. Herefter er der debat med kandidaterne med tid til at stille spørgsmål og gå i dybden med de politiske emner.Ny2 Caroline Bindslev Billede Til Tekst 390X164

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig via vores hjemmeside. 

Europanævnets logo