Mød din EU-kandidat - Ballerup

Tirsdag den 14. maj 2019, kl. 19.00-21.30

Ballerup Bibliotek, Banegårdspladsen 1, 2750 Ballerup

Vælgermøde om EU-Parlamentsvalget

Mød din EU-kandidat - Ballerup

Der er valg til EU-Parlamentet den 26. maj. Kom og stil dit spørgsmål, når DEO og Ballerup Bibliotek inviterer til valgdebat med Christel Schaldemose (S), Pia Adelsteen (DF), Eva Milsted Enoksen (EL), Karsten Hønge (SF), Charlotte Munch (V) og Jan Kristoffersen (ALT).

EU-valget 2019 er blevet kaldt det vigtigste i EU’s historie. Foran os venter udfordringer som håndtering af flygtninge, klimaforandringer, bekæmpelse af skattesnyd, ulighed, handelskriser og sikkerhed i EU.

Bliv klogere på EU-Parlamentet og hør, hvad politikerne vil arbejde for. Et mere socialt EU, et grønnere EU, mere vækst i EU, eller et Danmark tættere på kernen af EU-samarbejdet? Stil forslag og præg deres arbejde. 

I panelet deltager: 

  • Christel Schaldemose, Socialdemokratiet (S)
  • Pia Adelsteen, Dansk Folkeparti (DF)
  • Charlotte Munch, Venstre (V)
  • Jan Kristoffersen, Alternativet (ALT)
  • Eva Milsted Enoksen, Enhedslisten (EL)
  • Karsten Hønge, Socialistisk Folkeparti (SF)

De fem kandidater er dem, der p.t. har bekræftet deres deltagelse. Til panelet har vi inviteret kandidater fra alle ti partier. 

Valgmødet indledes med et kort oplæg af Rasmus Nørlem Sørensen, chefanalytiker i DEO, der fortæller om EU-Parlamentet og valgets store spørgsmål. Herefter er der debat med kandidaterne med tid til at stille spørgsmål og gå i dybden med de politiske emner.

Rasmus Til 3Fsmall

Deltagelse er gratis. Du kan tilmelde dig på formularen her på siden eller via Ballerup bibliotek: https://bib.ballerup.dk/arrangementer/debat/moed-din-eu-kandidat-hvad-vej-skal-eu-gaa