Mød din EU-kandidat i Næstved

Mandag den 13. maj 2019, kl. 19.00-21.30

Grønnegades Kaserne, Grønnegade 14A, 4700 Næstved

Vælgermøde om EU-Parlamentsvalget

Mød din EU-kandidat - Næstved

Der er valg til EU-Parlamentet den 26. maj. Kom og stil dit spørgsmål, når DEO og EuropaNu inviterer til valgdebat med kandidater fra de ti opstillede partier. Mød bl.a. Morten Løkkegaard (V), Jeppe Kofod (S), Jan Kristoffersen (ALT), Susanna Dyre-Greensite (FB), Anders Guldhammer (K) og Karsten Hønge (SF).

EU-valget 2019 er blevet kaldt det vigtigste i EU’s historie. Foran os venter udfordringer som håndtering af flygtninge, klimaforandringer, bekæmpelse af skattesnyd, Brexit, ulighed, handelskriser og sikkerhed i EU. 

Bliv klogere på EU-Parlamentet og hør, hvad politikerne vil arbejde for. Et mere socialt EU, et grønnere EU, mere vækst i EU, eller et Danmark tættere på kernen af EU-samarbejdet? Stil forslag og præg deres arbejde.  

I panelet deltager: 

  • Susanna Dyre-Greensite, Folkebevægelsen mod EU (FB)
  • Anders Guldhammer, Det Konservative Folkeparti (K)
  • Jan Kristoffersen, Alternativet (ALT)
  • Jeppe Kofod, Socialdemokratiet (S)
  • Morten Løkkegaard, Venstre (V)
  • Karsten Hønge, Socialistisk Folkeparti (SF)

De seks kandidater er dem, der p.t. har bekræftet deres deltagelse. Vi har inviteret alle opstillingsberettede partier til at deltage i panelet. På den måde sikres det, at alle partier har mulighed for at komme til orde, og at debatten repræsenterer størst mulig diversitet i holdninger til EU. 

Valgmødet indledes med et kort oplæg af DEO’s debatchef Caroline Bindslev, der fortæller om EU-Parlamentet og valgets store spørgsmål. Herefter er der debat med kandidaterne med tid til at stille spørgsmål og gå i dybden med de politiske emner.Ny2 Caroline Bindslev Billede Til Tekst 390X164

Arrangementet afholdes i samarbejde med EuropaNu og Næstved Bibliotek. Det er en del af projektet: Styrkelse af EU-debat i alle egne af landet, der er støttet af Europa-Nævnet. 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig via vores hjemmeside.    

Europanu Logo Sort Orange

Europanævnets logo