Hvad vil vi med bankerne? - kolding

Hvad vil vi med bankerne?

06.02.2017

REPORTAGE - KOLDING. Der er en bankunion under forhandling i EU, og i Danmark skal vi på et tidspunkt tage stilling til, om vi vil være med. 30 lokale borgere var mødt op for at diskutere bankernes rolle i samfundet.

Spoerger

Aftenens ordstyrer, Sarah Hyldahl Dieckmann, lagde ud med at præsentere EU’s bankunion og fremlagde de fordele og ulemper, der kan være ved dansk deltagelse i bankunionen.

Filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, Kolding, Jan Andersen var med denne aften til at fortælle om bankregulerings betydning set inde fra, og kom også ind på, hvad finanskrisen har betydet for den måde man arbejder i Arbejdernes Landsbank.

Jan Andersen

Tune Revsgaard Nielsen fra Gode Penge præsenterede sin organisations syn på banksektoren, og nødvendigheden for en reform af vores bank- og pengesystem. Tune kom ind på hvilke konkrete skridt Gode Penge mener, der er påkrævet, for at vi på kortere sig kan skabe en stærkere økonomi, og et land med større balance imellem rig og fattig, og metropolerne og de landlige distrikter.


Hvad vil vi med bankerne?
Dato: 24/11 2016
Kolding Bibliotek
Kl.17-18.30
Oplægsholdere: Tune Revsgaard Nielsen, Jan Andersen

Arrangementet er støttet af Europa-Nævnet

Logo Stoettet Af Europanaevnet